Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Grízgaluska leveshez recept

Grízgaluska leveshez
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
6 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 3 tojás
    • csipet só
    • 1 késhegynyi szódabikarbóna
    • 3 csepp étolaj
    • gríz amennyit felvesz

    Elkészítése:

    A tojást villával habosra felverjük, majd a sót, szódabikarbónát, olajat hozzákeverjük és annyi grízt adagolunk hozzá, hogy ne legyen se, lágy se kemény.

    Forrásban lévő vízbe szaggatjuk (lehet a levesbe is eleve), puhára főzzük, leszűrjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek