Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsgombóc leves recept

Húsgombóc leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 20-30 dkg darált hús
    • kevés főtt rizs
    • sárgarépa,petrezselyem
    • zeller
    • 1 pohár kefir
    • bors
    • apróra vágott hagyma
    • pici fokhagyma
    • kevés olaj

    Elkészítése:
    A darált húst összedolgozzuk a rizzsel, hagymával fokhagymával,sóval borssal,apró gombócokat formálunk belőlük.
    A zöldségeket kockára vágjuk,olajon megpároljuk.Felöntjük tetszés szerinti vízzel, sózzuk,borsozzuk. Ha felforrt belerakjuk a gombócokat,megfőzzük ,a kefirt elkeverjük a levesben,összeforraljuk.Kicsi citromlevet is önthetünk bele.Nagyon finom!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá