Ribiszkeleves recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg ribiszke
- 2 dkg vaj
- 1 evőkanál liszt
- 1 dl tej
- 1 dl habtejszín
- só
- cukor
Elkészítés:
A lecsumázott ribiszkét egy liter vízben néhány percig főzzük. A vajból a liszttel meg a tejjel besamelt főzünk, megsózzuk, megcukrozzuk, a ribiszkébe keverjük, még egyszer felforraljuk. A tejfölt meg a habtejszínt beleöntjük, és melegen vagy hidegen kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.