Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ribiszkeleves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg ribiszke
    • 2 dkg vaj
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 dl tej
    • 1 dl habtejszín
    • cukor

    Elkészítés:
    A lecsumázott ribiszkét egy liter vízben néhány percig főzzük. A vajból a liszttel meg a tejjel besamelt főzünk, megsózzuk, megcukrozzuk, a ribiszkébe keverjük, még egyszer felforraljuk. A tejfölt meg a habtejszínt beleöntjük, és melegen vagy hidegen kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá