Egresleves recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg egres
- 5 dkg vaj
- 1 dl tejföl
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- só
- cukor
Elkészítés:
A megtisztított egrest a vajban addig pároljuk, amíg a szemek szét nem pukkannak. Egy liter hideg vízzel felengedjük, megízesítjük és felforraljuk. A tálban a tojássárgáját a tejföllel simára keverjük, és a forró levest óvatosan rámerjük. Melegen és hidegen egyformán jó.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.