Gombás burgonyaleves recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók.
- 15 dkg. gomba
- 40 dkg. burgonya
- 1 fej hagyma
- 1 cs. perezselyem zöld
- 4 dkg. liszt
- 2 ek. zsír
- 1 tk. só
- 1 mk. bors
- 10 dkg zeller
Elkészítése: A zsíron megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felszelt gombát, zellert, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük 8 dl. vízzel. Beletesszük a felkockázott burgonyát, és puhára főzzük. Tálaláskor petrezselyem zölddel meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »