Gombás burgonyaleves recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók.
- 15 dkg. gomba
- 40 dkg. burgonya
- 1 fej hagyma
- 1 cs. perezselyem zöld
- 4 dkg. liszt
- 2 ek. zsír
- 1 tk. só
- 1 mk. bors
- 10 dkg zeller
Elkészítése: A zsíron megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felszelt gombát, zellert, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük 8 dl. vízzel. Beletesszük a felkockázott burgonyát, és puhára főzzük. Tálaláskor petrezselyem zölddel meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »