Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Erdélyi fokhagymaleves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg sertéslapocka
    • 1 ek olaj vagy zsír
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 1 ek liszt
    • 2 dl tejföl
    • só, ecet, cukor

    Elkészítése:

    A húst apró csíkokra vágjuk és a zsiradékon átforgatjuk, rátesszük az apróra vágott fokhagymát , ezzel pirítjuk tovább, majd felengedjük 1,5 l vízzel. Félpuhára főzzük sóval borssal, esettel ízesítjük. Ha a hús megpuhult , lisztel elkevert tejföllel habarjuk, majd újra felforraljuk, ha kell utánaízesítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá