Cukorborsó leves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 3 sárgarépa
- 2 fehérrépa
- 3-4 krumpli
- 1 csomag cukorborsó
- 1 kisebb vöröshagyma egészben
- 4-5 gerezd foghagyma
- 1 húsleves kocka
- 1 nagy babérlevél
- 1 csokor petrezselyem, vagy szárított
- 1 szegfűszeg
- 4 szegfűbors
- 6 szem fekete bors
- csipet kömény
- só
- ételízesítő
- törött pirospaprika a rántásba
Csipetkéhez:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - csipet só
- liszt, amennyit felvesz
Elkészítése:
A kívánt mennyiségű vizet feltesszük forrni, eközben megpucoljuk, megmossuk, karikákra vágjuk a zöldségeket, majd az egészben hagyott krumplikkal együtt beletesszük a levesbe és fűszerezzük.
Míg fől elkészítjük a csipetkét. A hozzávalókat összegyúrjuk, ujjainkkal szétnyomkodjuk és apró darabokra csipkedjük.
Ha már majdnem megfőtt a leves rántást készítünk, belekeverjük, majd beletesszük a csipetkét is. Még 10-15 percig főzzük, majd tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

