Cukorborsó leves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 3 sárgarépa
- 2 fehérrépa
- 3-4 krumpli
- 1 csomag cukorborsó
- 1 kisebb vöröshagyma egészben
- 4-5 gerezd foghagyma
- 1 húsleves kocka
- 1 nagy babérlevél
- 1 csokor petrezselyem, vagy szárított
- 1 szegfűszeg
- 4 szegfűbors
- 6 szem fekete bors
- csipet kömény
- só
- ételízesítő
- törött pirospaprika a rántásba
Csipetkéhez:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - csipet só
- liszt, amennyit felvesz
Elkészítése:
A kívánt mennyiségű vizet feltesszük forrni, eközben megpucoljuk, megmossuk, karikákra vágjuk a zöldségeket, majd az egészben hagyott krumplikkal együtt beletesszük a levesbe és fűszerezzük.
Míg fől elkészítjük a csipetkét. A hozzávalókat összegyúrjuk, ujjainkkal szétnyomkodjuk és apró darabokra csipkedjük.
Ha már majdnem megfőtt a leves rántást készítünk, belekeverjük, majd beletesszük a csipetkét is. Még 10-15 percig főzzük, majd tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

