Ünnepi alagút recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- gépsonka
- 1 kis borsó konzerv
- 1 piros húsú paprika apróra kockázva
- 8 db sonkatekercs
- 1 cs étkezési zselatin
- 1 húsleves kocka
Elkészítése:
A zselatint a leveskockával felfőzöm, megvárom míg langyosra hűl, őzgerinc formát folpackal kibélelem.
Az aljára teszek egy kis levet és pár szelet tojást, rá megy minden más rétegezve, tetszés és ízlés szerint, a rétegek közé teszek a zselatinos léből, ha kihül hűtőbe teszem, és kb 2 óra múlva kifordítom a formából, szeletelhető is. (Ki mit szeret, tehet bele babot, bébi kukoricát, stb. is) Nem csak mutatós, finom is :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.