Töltött paradicsom recept
Hozzávalók:
- 3 db paradicsom
- 10 dkg sonka
- 10 dkg gomba
- 0,5 db száraz zsemle (tejbe áztatva)
- só
- őrölt fekete bors
- majoránna
- 1 ek. zsemlemorzsa
- 1 gerezd fokhagyma
Díszítéshez:
- 2 szelet sajt
- majonéz
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A gombát kevés olajon megpároljuk, amikor készen van hozzáadjuk az apró csíkokra vágott sonkát. Beletesszük a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlét, fokhagymát, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát is, ami összefogja a tölteléket és ezzel töltjük meg a paradicsomokat. Sajtszeletekből kis tappancsokat szabunk és a paradicsom alá tesszük, majonézzel szemeket, száját és az orrát készítjük el. Zöldséglevelet teszünk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

