Töltött paradicsom recept

Hozzávalók:
- 3 db paradicsom
- 10 dkg sonka
- 10 dkg gomba
- 0,5 db száraz zsemle (tejbe áztatva)
- só
- őrölt fekete bors
- majoránna
- 1 ek. zsemlemorzsa
- 1 gerezd fokhagyma
Díszítéshez:
- 2 szelet sajt
- majonéz
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A gombát kevés olajon megpároljuk, amikor készen van hozzáadjuk az apró csíkokra vágott sonkát. Beletesszük a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlét, fokhagymát, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát is, ami összefogja a tölteléket és ezzel töltjük meg a paradicsomokat. Sajtszeletekből kis tappancsokat szabunk és a paradicsom alá tesszük, majonézzel szemeket, száját és az orrát készítjük el. Zöldséglevelet teszünk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »