Kolbászos pástétomból parkocska recept

Hozzávalók:
- 10 dkg kolbász
- 10 dkg füstölt sajt
- 2 db főtt burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- só
- őrölt fekete bors
- 2 dl tejföl
Díszítéshez:
- pár db párolt gomba
- snidling
- petrezselyemzöld
- retek
- őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A meghámozott, főtt burgonyát, vöröshagymát és a kolbászt húsdarálón ledaráljuk. Hozzákeverjük a tejfölt, reszelt sajtot, sózzuk, borsozzuk, meghintjük pirospaprikával és jó alaposan összekeverjük. Egy kerek formára terítjük és elegyengetjük. Tejfölből folyatunk rá kettő csíkot, ez a fa szára. Vágott snidling a fa lombkoronája. Vágott petrezselyem helyettesíti a füvet, teszünk rá pár szem párolt gombát. Retekből elkészítjük a virágot.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »