Kolbászos pástétomból parkocska recept

Hozzávalók:
- 10 dkg kolbász
- 10 dkg füstölt sajt
- 2 db főtt burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- só
- őrölt fekete bors
- 2 dl tejföl
Díszítéshez:
- pár db párolt gomba
- snidling
- petrezselyemzöld
- retek
- őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A meghámozott, főtt burgonyát, vöröshagymát és a kolbászt húsdarálón ledaráljuk. Hozzákeverjük a tejfölt, reszelt sajtot, sózzuk, borsozzuk, meghintjük pirospaprikával és jó alaposan összekeverjük. Egy kerek formára terítjük és elegyengetjük. Tejfölből folyatunk rá kettő csíkot, ez a fa szára. Vágott snidling a fa lombkoronája. Vágott petrezselyem helyettesíti a füvet, teszünk rá pár szem párolt gombát. Retekből elkészítjük a virágot.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »