Tejben sült burgonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg burgonya
- só
- ételízesítő
- őrölt fehér bors
- 20 dkg bacon
- 20 dkg reszelt sajt
- 5 dl tej
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, fél centi vastag karikákra, a bacont apró kockákra vágjuk.
Egy tepsi aljára szórjuk a bacon felét. Ráteszünk egy réteg karika burgonyát,megszórjuk a maradék baconnel, a reszelt sajt felével, kevés sóval és ételízesítővel. Rátesszük a maradék burgonyát, kicsit fűszerezzük és sózzuk, majd ráöntjük a tejet, rászórjuk a sajt másik felét.
A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben 40-45 percet sütjük. Levesszük a fóliát, majd addig sütjük míg a teteje szépen megpirul.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »