Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Párolt uborka recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 75 dkg kígyóuborka
    • 3 evőkanál olaj
    • őrölt fehér bors
    • 5 dkg reszelt sajt

    Elkészítés:
    A jól megmosott, megtörölgetett uborkát héjastól két milliméter vastag szeletekre vágjuk, és az olajban, a sóval meg a borssal ízesítve, fedő alatt, kis lángon, a saját levében puhára pároljuk. A tálon reszelt sajttal is meghinthetjük a tetejét. Az olívaolaj jobb hozzá, mint a napraforgóolaj, mert ez a köret arab eredetű, és ott olíva- vagy szezámolajjal készítik.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá