Párolt káposzta céklával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 2 cékla
- 4 ek cukor
- 2 ek étolaj
- 1 vöröshagyma
- 2 ek almaecet
- 1 kk őrölt kömény
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A káposztát nyolc cikkre vágjuk, és vékony szálasra szeleteljük. A céklát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk.
A cukor felét karamellizáljuk, ráöntjük az olajat, az apróra vágott vöröshagymát, és megdinszteljük.
Ezután hozzáadjuk a káposztát és a céklát, sózzuk, ízesítjük cukorral, köménnyel, ecettel, és készre pároljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »