Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Párolt káposzta céklával recept

Párolt káposzta céklával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 fej káposzta
    • 2 cékla
    • 4 ek cukor
    • 2 ek étolaj
    • 1 vöröshagyma
    • 2 ek almaecet
    • 1 kk őrölt kömény
    • ízlés szerint só

    Elkészítése:

    A káposztát nyolc cikkre vágjuk, és vékony szálasra szeleteljük. A céklát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk.

    A cukor felét karamellizáljuk, ráöntjük az olajat, az apróra vágott vöröshagymát, és megdinszteljük.

    Ezután hozzáadjuk a káposztát és a céklát, sózzuk, ízesítjük cukorral, köménnyel, ecettel, és készre pároljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá