Párolt káposzta céklával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 2 cékla
- 4 ek cukor
- 2 ek étolaj
- 1 vöröshagyma
- 2 ek almaecet
- 1 kk őrölt kömény
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A káposztát nyolc cikkre vágjuk, és vékony szálasra szeleteljük. A céklát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk.
A cukor felét karamellizáljuk, ráöntjük az olajat, az apróra vágott vöröshagymát, és megdinszteljük.
Ezután hozzáadjuk a káposztát és a céklát, sózzuk, ízesítjük cukorral, köménnyel, ecettel, és készre pároljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »