Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Parmezános-fokhagymás sültburgonya recept

Parmezános-fokhagymás sültburgonya
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g parázsburgonya
    • 50 g vaj
    • 50 g parmezán
    • 10 g fokhagymapor vagy frissen zúzott fokhagymagerezd
    • kevés olaj

    Elkészítése:

    A sütőt melegítsd elő 200 fokra.

    A burgonyát alaposan mosd meg és vágd félbe.

    A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat. Egyenletesen szórd szét rajta a reszelt parmezánt és a fokhagymát, majd vágott felével lefelé tedd rá a burgonyát és sózd meg.

    Előmelegített sütőben (légkeverés nélkül) kb 35 perc alatt süsd készre. Ha elkészűlt mindegyiket kend le okevés olajjal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá