Parmezános-fokhagymás sültburgonya recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 500 g parázsburgonya
- 50 g vaj
- 50 g parmezán
- 10 g fokhagymapor vagy frissen zúzott fokhagymagerezd
- kevés olaj
Elkészítése:
A sütőt melegítsd elő 200 fokra.
A burgonyát alaposan mosd meg és vágd félbe.
A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat. Egyenletesen szórd szét rajta a reszelt parmezánt és a fokhagymát, majd vágott felével lefelé tedd rá a burgonyát és sózd meg.
Előmelegített sütőben (légkeverés nélkül) kb 35 perc alatt süsd készre. Ha elkészűlt mindegyiket kend le okevés olajjal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »









