Parmezános-fokhagymás sültburgonya recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 500 g parázsburgonya
- 50 g vaj
- 50 g parmezán
- 10 g fokhagymapor vagy frissen zúzott fokhagymagerezd
- kevés olaj
Elkészítése:
A sütőt melegítsd elő 200 fokra.
A burgonyát alaposan mosd meg és vágd félbe.
A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat. Egyenletesen szórd szét rajta a reszelt parmezánt és a fokhagymát, majd vágott felével lefelé tedd rá a burgonyát és sózd meg.
Előmelegített sütőben (légkeverés nélkül) kb 35 perc alatt süsd készre. Ha elkészűlt mindegyiket kend le okevés olajjal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »









