Krumpli szeletek sajtos, kefires bundában recept
Hozzávalók:
- 4 db burgonya
A bundához:
- 1 kis pohár kefir
- 1 ek liszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg reszelt sajt
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk és 3 mm-es szeletekre vágjuk, majd megmossuk.
Papírtörlővel szárazra töröljük, majd megsózzuk.
A kefirt tojással felverjük, ízesítjük sóval és borssal, majd hozzákevertjük a lisztet és a reszelt sajtot.
A burgonyaszeleteket először lisztbe forgatjuk, majd a masszába mártjuk és felhevített étolajban kisütjük.
Önálló ételként, vagy köretnek is fogyaszthatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »










