Héjában sült burgonya recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg burgonya
- 2-3 evőkanál étolaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint szárított bazsalikom
Elkészítése:
A burgonyákat alaposan megmossuk.
Egy tálban kikeverjük az olajat a sóval és a bazsalikommal.
A burgonyákat beirdaljuk, majd az olajos keverékkel mindegyiket bekenünk.
180 fokon kb 1,5 órát sütjük.
Mi szalonnával, főtt tojással és ecetes, sózott hagymával fogyasztjuk, de köretként is megállja a helyét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »