Héjában sült burgonya recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg burgonya
- 2-3 evőkanál étolaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint szárított bazsalikom
Elkészítése:
A burgonyákat alaposan megmossuk.
Egy tálban kikeverjük az olajat a sóval és a bazsalikommal.
A burgonyákat beirdaljuk, majd az olajos keverékkel mindegyiket bekenünk.
180 fokon kb 1,5 órát sütjük.
Mi szalonnával, főtt tojással és ecetes, sózott hagymával fogyasztjuk, de köretként is megállja a helyét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »