Héjában sült burgonya recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 0,5 kg burgonya
- 2-3 evőkanál étolaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint szárított bazsalikom
Elkészítése:
A burgonyákat alaposan megmossuk.
Egy tálban kikeverjük az olajat a sóval és a bazsalikommal.
A burgonyákat beirdaljuk, majd az olajos keverékkel mindegyiket bekenünk.
180 fokon kb 1,5 órát sütjük.
Mi szalonnával, főtt tojással és ecetes, sózott hagymával fogyasztjuk, de köretként is megállja a helyét.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.