BBQ mártásban pácolt, rántott hagymakarika recept

Hozzávalók:
- 2 fej édes hagyma
Páchoz:
- 2 evőkanál liszt
- 1 evőkanál kukoricaliszt
- 2 evőkanál BBQ mártás
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kiskanál füstös fűszerkeverék
- 1,5 dl víz
Sütéshez:
- 10 dkg panko vagy zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A hagymákat vágjuk fel karikákra.
A pác hozzávalóit keverjük össze, lassan adagoljuk hozzá vizet. A palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszát keverjünk ki a víz hozzáadásával.
A hagymakarikákat forgassuk meg pácban, majd tegyük 2-3 órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe.
A hagymakarikákat forgassuk meg zsemlemorzsában, majd bő forró olajban pár perc alatt süssük ropogósra.
Csepegtessük le a felesleges olajat, majd tálaljuk forrón.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »