BBQ mártásban pácolt, rántott hagymakarika recept

Hozzávalók:
- 2 fej édes hagyma
Páchoz:
- 2 evőkanál liszt
- 1 evőkanál kukoricaliszt
- 2 evőkanál BBQ mártás
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kiskanál füstös fűszerkeverék
- 1,5 dl víz
Sütéshez:
- 10 dkg panko vagy zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A hagymákat vágjuk fel karikákra.
A pác hozzávalóit keverjük össze, lassan adagoljuk hozzá vizet. A palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszát keverjünk ki a víz hozzáadásával.
A hagymakarikákat forgassuk meg pácban, majd tegyük 2-3 órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe.
A hagymakarikákat forgassuk meg zsemlemorzsában, majd bő forró olajban pár perc alatt süssük ropogósra.
Csepegtessük le a felesleges olajat, majd tálaljuk forrón.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »