Sültalma smoothie recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 alma
- 2 evőkanál méz
- 1 kávéskanál őrölt fahéj
- 1 kávéskanál őrölt szegfűszeg
- 1 kávéskanál őrölt gyömbér
- 1 dl víz
- 8 dl forró tej
Tálaláshoz:
- őrölt fahéj
- színes cukrok
Elkészítése:
Az almát meghámozzuk, a magházát kivájjuk, a húsát kockákra daraboljuk.
A mézet serpenyőben egy serpenyőben felforrósítjuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd a gyümölcsöt. Aláöntjük a vizet és addig pároljuk, amíg az alma puha nem lesz.
A forró tejjel krémesre turmixoljuk. Tálalás előtt megszórjuk fahéjjal és színes cukrokkal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »