Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ananász bólé recept

Ananász bólé
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 üveg édes fehérbor
    • 2 dl vodka
    • 2 doboz ananász konzerv
    • 10 dkg mazsola
    • 1 dl rum
    • szegfűszeg
    • 1 citrom
    • 1 narancs
    • fahéj
    • 1 üveg édes fehér pezsgő

    Elkészítése:

    A mazsolát beáztatjuk a rumba, érdemes legalább 1-2 órát állni hagyni, hogy jól megszívja magát.

    Egy bólés tálba öntjük a bort, beleöntjük a darabolt ananász konzerveket, a rumos mazsolát.

    A fűszereket kevés vízben felforraljuk, leszűrjük, kihűtjük és a tálba öntjük. A citromnak a héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk és a többi hozzávalóhoz adjuk.

    Tálaláskor felöntjük a pezsgővel és narancskarikát kínálunk hozzá.

    Tipp:

    Karácsonyra, szilveszterre egyaránt elkészíthető.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá