Ájurvédikus gyömbértea recept
Hozzávalók:
- 4-5 cm-es gyömbérdarab
- 1,5 liter víz
- ízesítéshez citrom és méz ízlés szerint
Elkészítése:
A friss gyömbérgyökeret (4-5 cm) tisztítsd meg és aprítsd fel.
Tedd egy edénybe vízzel (1,5 l) és forrald fel, majd lassú tűzön főzd 10 percig. Amikor hűlt ízesítsd mézzel, citrommal.
Tipp:
A gyömbérteát már sok ezer éve használják gyógyításban, mert erős tisztító hatású és segít a szervezetnek megszabadulni a lerakódott méreganyagoktól és erősíti az immunrendszert.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









