Zöldségszelet recept

Hozzávalók:
- 40 dkg. vegyes zöldség
- 2 ek. liszt
- 1/2 dl. tej
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg. morzsa
- olaj a sütéshez
Recept: A zöldségeket sós vízbe puhára főzzük, leszűrjük. Ledaráljuk. A liszttel elkevert tejet sűrűre főzzük, beletesszük a darált zöldségeket, a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgájából, és a fehérjéből vert habot. Ízesítjük, majd kis szeletek formálva belőle morzsába forgatjuk. Forró olajba kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »