Zöldségszelet recept

Hozzávalók:
- 40 dkg. vegyes zöldség
- 2 ek. liszt
- 1/2 dl. tej
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg. morzsa
- olaj a sütéshez
Recept: A zöldségeket sós vízbe puhára főzzük, leszűrjük. Ledaráljuk. A liszttel elkevert tejet sűrűre főzzük, beletesszük a darált zöldségeket, a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgájából, és a fehérjéből vert habot. Ízesítjük, majd kis szeletek formálva belőle morzsába forgatjuk. Forró olajba kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »