Tejszínes brokkoli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg brokkoli
- 10 dkg reszelt sovány sajt
- fokhagyma
- 4 paradicsom
- oregano
- kevés tejszín
- olaj
- só
Elkészítése:
Egy tűzálló tálat vékonyan kikenünk az olajjal.
Paradicsom szeletekkel kibéleljük, fokhagymával és az oreganóval megszórjuk, majd rárakjuk a sós vízben megpárolt brokkolit.
A tejszínt a reszelt sajttal összekeverjük és ráborítjuk a brokkolira, majd 180ºC-on 15-20 percig sütjük, míg szépen megpirul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









