Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott padlizsán-tejfölös uborkasalátával recept

Rántott padlizsán-tejfölös uborkasalátával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 db padlizsán
    • Panírozáshoz:
    • tojás, liszt, zsemlemorzsa, szezámmag,olaj
    • Salátához:
    • Uborka
    • kevés víz, ecet, cukor,só, tejföl, fokhagyma,csipet pirospaprika

    Elkészítése:

    A padlizsánt meghámozzuk, majd vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. Ha levet engedett, panírozzuk, majd kisütjük.
    A salátához az uborkát meghámozzuk, legyaluljuk, besózzuk. Kis idő után kinyomkodjuk a sós léből, egy tálba rakjuk. Ízlés szerint beletesszük a hozzávalókat.
    Hűtőben összeérleljük az ízeket.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá