Rántott cukkínikorongok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 nagyobb cukkíni
Panírozáshoz:
- 20 dkg búzaliszt
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg zsemlemorzsa
- só
Sütéshez:
- kb 4 dl olaj
Elkészítése:
A megmosott cukkínit meghámozzuk, tetszés szerinti karikákra vágjuk és a közepén lévő, magvas részt kiszedjük.
A korongokat egyesével lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, majd forró olajban szép pirosra sütjük, végül papírtörlőre szedjük és ízlés szerint sózzuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »










