Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pirított gomba fokhagymával recept

Pirított gomba fokhagymával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g csiperke gomba
    • 6 gerezd fokhagyma
    • őrölt bors
    • 4 ek olívaolaj
    • citromlé
    • petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A gombákat megmossuk, leszárítjuk, törzsét kitörjük. Egy wokban olajat hevítünk majd beletesszük a gombafejeket, törzseket és a vékonyra felszeletelt fokhagymákat. Megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és gyakran kevergetve, rázogatva kb. 10-15 perc alatt aranybarnára pirítjuk.

    Citromlevet facsarunk rá és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Friss bagettel vagy köretként azonnal tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá