Patiszonropogós recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A patiszont meghámozzuk, kimagozzuk, apró kockákra vágjuk és sós vízben megfőzzük.
Leszűrjük botmixerrel pépesítjük ízlés szerint ízesítjük.
A tojásokat is beleforgatjuk a főttet apróra vágjuk és annyi lisztet adunk hozzá, hogy evőkanállal apró galuskákat tudjunk szaggatni.
Forró olajban kisütjük és még melegen reszelt sajttal megszórjuk.
Tipp:
Önálló ételként vagy köretnek is tálalhatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.