Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Patiszonropogós recept

Patiszonropogós
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 közepes patiszon
    • 1 db nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS liszt
    • 1 gerezd fokhagyma
    • petrezselyem
    • bors
    • vegeta

    Elkészítése:

    A patiszont meghámozzuk, kimagozzuk, apró kockákra vágjuk és sós vízben megfőzzük.

    Leszűrjük botmixerrel pépesítjük ízlés szerint ízesítjük.

    A tojásokat is beleforgatjuk a főttet apróra vágjuk és annyi lisztet adunk hozzá, hogy evőkanállal apró galuskákat tudjunk szaggatni.

    Forró olajban kisütjük és még melegen reszelt sajttal megszórjuk.

    Tipp:

    Önálló ételként vagy köretnek is tálalhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá