Padlizsán dióbundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 padlizsán
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100 g darált dió
- cayenne bors
- só
Elkészítése:
A padlizsán héját levágjuk, vastagabb karikákra vágjuk és megfelezzük. A tojást felverjük, a darált diót, sót és a cayenne borsot összekeverjük. A padlizsánszeleteket megforgatjuk a felvert tojásban és meghempergetjük a darált dióban.
Sütőpapírra téve 180 Celsius fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Mártogatóssal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »