Napraforgómagos répafasírt és majonézes karalábé saláta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Fasírt:
- 4 nagyobb répa
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 nyers FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors ízlés szerint
- napraforgó
- annyi zsemlemorzsa
- 5-6 dl olaj
Karalábé saláta:
- 2-3 nagyobb karalábé
- 1 közepes fej vöröshagyma
- majonéz ízlés szerint
- fél csokor petrezselyemzöld
Elkészítése:
A répát és a hagymát megtisztítom, majd lereszelem. Hozzáadom a tojást, fűszereket, magvat és annyi zsemlemorzsát, hogy a massza jól formázható legyen.
A masszából nagyobb diónyit csípek és kissé ellapítom.
Az olajat felhevítem, majd a fasírt mindkét oldalát szép pirosra sütöm.
A salátához a karalábét megtisztítom, kockára vágom és sós vízben megfözöm.
Majonézzel, reszelt hagymával és petrezselyemzölddel ízesítem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.