Napraforgómagos répafasírt és majonézes karalábé saláta recept

Hozzávalók:
Fasírt:
- 4 nagyobb répa
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 nyers
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors ízlés szerint
- napraforgó
- annyi zsemlemorzsa
- 5-6 dl olaj
Karalábé saláta:
- 2-3 nagyobb karalábé
- 1 közepes fej vöröshagyma
- majonéz ízlés szerint
- fél csokor petrezselyemzöld
Elkészítése:
A répát és a hagymát megtisztítom, majd lereszelem. Hozzáadom a tojást, fűszereket, magvat és annyi zsemlemorzsát, hogy a massza jól formázható legyen.
A masszából nagyobb diónyit csípek és kissé ellapítom.
Az olajat felhevítem, majd a fasírt mindkét oldalát szép pirosra sütöm.
A salátához a karalábét megtisztítom, kockára vágom és sós vízben megfözöm.
Majonézzel, reszelt hagymával és petrezselyemzölddel ízesítem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »