Napraforgómagos répafasírt és majonézes karalábé saláta recept
Hozzávalók:
Fasírt:
- 4 nagyobb répa
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 nyers
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só, bors ízlés szerint
- napraforgó
- annyi zsemlemorzsa
- 5-6 dl olaj
Karalábé saláta:
- 2-3 nagyobb karalábé
- 1 közepes fej vöröshagyma
- majonéz ízlés szerint
- fél csokor petrezselyemzöld
Elkészítése:
A répát és a hagymát megtisztítom, majd lereszelem. Hozzáadom a tojást, fűszereket, magvat és annyi zsemlemorzsát, hogy a massza jól formázható legyen.
A masszából nagyobb diónyit csípek és kissé ellapítom.
Az olajat felhevítem, majd a fasírt mindkét oldalát szép pirosra sütöm.
A salátához a karalábét megtisztítom, kockára vágom és sós vízben megfözöm.
Majonézzel, reszelt hagymával és petrezselyemzölddel ízesítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »









