Kukoricás tallér recept

Hozzávalók:
- 15 dkg finomliszt
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
- 80 ml tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só ízlés szerint
- fehér bors ízlés szerint
- 1 kisebb csokor petrezselyemzöld aprítva
- 1 doboz csemege kukorica (425 ml)
- a sütéshez 1,5 dl étolaj
Elkészítése:
A lisztet és a szódabikarbónát összekeverjük. Hozzáadjuk a tojás, a tejet és fűszereket.
15 percet pihentetjük a tésztát és utána hozzákeverjük a levétől lecsepegtetett kukoricát.
Az étolajat a serpenyőben felhevítjük.
Kisebb merőkanállal halmokat teszünk a serpenyőbe. Amint az egyik oldala szépen megpirult, megfordítjuk. Vigyázzunk, mert gyorsan sül!
Tálalhatjuk tejföllel és reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »