Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelvirág sajtos bundában recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg tiszított karfiol
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • reszelt sajt
    • liszt, zsemlemorzsa, só
    • zsiradék a sütéshez

    Elkészítése:

    A sós vízben megfőzött és lecsepegtetett kelvirágot bebundázzuk lisztbe, tojásba és a reszelt sajttal elkevert zsemlemorzsába, majd bőséges forró zsiradékban szép pirosra sütjük. Tálalhatjuk tartármártással, vagy könnyű vacsoraként kiváló fogyókúrázóknak is, esetleg hús helyett főzelékekhez is tálalhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá