Gombapörkölt csőtésztával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg csőtészta
- 5 evőkanál olaj
- 8 nagyobb (csiperke) gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 evőkanál só
- 1 kiskanál őrölt fekete bors
- 1 kiskanál szárított majoránna
- 1 kiskanál őrölt piros paprika
- fél liter víz
- 1 db húsleveskocka
- 1 kis doboz tejföl, 3 evőkanál liszt
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon, sós,olajos, forró vízben készre főzzük. A vöröshagymát apró kockákra vágom, majd megsütöm az olajban, figyelve hogy ne égjen meg. Amikor már kezd pirulni, rádobom a szeletekre vágott gombát. Sózom, borsozom, paprikázom, és majoránnával ízesítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »