Fokhagymás krumpli recept
Hozzávalók:
- 12 db közepes méretű sárga burgonya
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 2-3 ek olaj
- 1 kk fokhagymakrém
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Villa vagy krumplinyomó segítségével lelapítjuk.
Az olajban elkeverjük a fűszereket és a fokhagymakrémet (természetesen lehet friss fokhagyma is).
A lelapított burgonyákat is sózzuk, borsozzuk, majd megkenegetjük a fokhagymás olajjal.
Reszelt sajttal megkoronázzuk és kb 20 perc alatt 180 fokon ropogósra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









