Fokhagymás krumpli recept

Hozzávalók:
- 12 db közepes méretű sárga burgonya
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 2-3 ek olaj
- 1 kk fokhagymakrém
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Villa vagy krumplinyomó segítségével lelapítjuk.
Az olajban elkeverjük a fűszereket és a fokhagymakrémet (természetesen lehet friss fokhagyma is).
A lelapított burgonyákat is sózzuk, borsozzuk, majd megkenegetjük a fokhagymás olajjal.
Reszelt sajttal megkoronázzuk és kb 20 perc alatt 180 fokon ropogósra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »