Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Erdélyi padlizsánkrém recept

Erdélyi padlizsánkrém
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db padlizsán
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 2,5dl olaj
    • 1db vöröshagyma
    • 1 evőkanál mustár
    • só, bors

    Elkészítése:

    A padlizsánt megsütöm, meghámozom, ledarálom, majd várom míg kihűl.  A nyers tojás sárgáját és a mustárt összekavarom, majd apránként hozzáadom az olajat, hogy jó krémes legyen. A vöröshagymát apró kockákra vágom, és az összes hozzávalót összekeverem. Sózom, borsozom ízlés szerint.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá