Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Erdélyi padlizsánkrém recept

Erdélyi padlizsánkrém
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 2 padlizsán
    • bors
    • 1.5 dl majonéz
    • 1 teáskanál mustár
    • 1 vöröshagyma

    Elkészítése:

    A padlizsánokat sütőben megsütjük, még melegen lehúzzuk a héjukat, és a turmixgépbe tesszük. A hagymát kockára vágjuk és kevés olajon megpároljuk. Ezt is a padlizsánhoz adjuk.

    Sóval, borssal ízesítjük, majd péppé turmixoljuk. Mustárral, és majonézzel összekeverjük és pirított bagettre kenve fogyasztjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá