Sonkás, tojáskrémes sajttekercs recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók 4 személyre:
- 30 dkg trappista sajt
- 15 dkg sonka vagy főtt füstölt tarja
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál ecetes torma
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük. A sonkát ledaráljuk. A tojásokat lereszeljük vagy villával összetörjük,elkeverjük a mustárral. Ízesítjük sóval,borssal. A darált sonkát elkeverjük a tormával.
A sajtot mikroban /vagy forró vízben/ megolvasztjuk, hogy nyújtható legyen.
Téglalap alakúra nyújtjuk és megkenjük a sonkás majd a tojásos krémmel. Felgöngyöljük,szorosan alufóliába csavarjuk és a hűtőbe tesszük 1-2 órára szeletelés előtt.
Ezt a receptet még húsvétkor csináltam meg a maradék sonka és főtt tojás elhasználására.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.