Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tűzdelt pontygerinc recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg pontytörzs
    • 20 dkg füstölt szalonna
    • 10 dkg vaj
    • 2 dl tejföl

    Elkészítés:
    A halat a gerince mellett, párhuzamosan, hosszában kétoldalt bevágjuk, és a felszeletelt szalonnát ebbe a mélyedésbe tűzzük. A halat tűz­álló tálra fektetjük, megsózzuk, a tejföllel leöntjük, a vajat a tetejére tördeljük, és a sütőben, a hal nagyságától függően, 30-50 percig süt­jük. Burgonyapüré kitűnő hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá