Tőkehal filé rántva recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 80 dkg tőkehal filé
- só
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt, zsemlemorzsa
- 5 dl olaj a sütéshez
- 1 kg burgonya
- só, petrezselyem
- 2 kanál olaj
Elkészítése:
A tőkehal filét kiengedés után óvatosan megtörölgetjük egy papír törlővel, sózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemle morzsába forgatjuk.
Forró olajban kisütjük és papír törlőn lecsepegtetjük.
A burgonyát meghámozzuk és egészbe hagyva sós vízben meg főzzük.
Tálaláskor meglocsoljuk egy kevés olajjal és megszórjuk vágott petrezselyemmel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.