Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tiszai paprikás ponty recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



    • Hozzávalók:
    • 1 szép nagy ponty
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
    • 2 dl tejföl
    • 1 evőkanál pirospaprika

    Elkészítés:
    Megtisztított halat lobogó, forró sós vízbe tesszük, és addig hagyjuk benne, amíg a víz újra forrni nem kezd. Ekkor kiemeljük, a bőrét lehúzzuk, és a halat tűzálló tálra fektetjük, mintha úszna. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a halra öntjük, a paprikával meghintjük, a tejföllel leöntjük, és a hal nagyságától függően a sütőben 25 30 percig Hűtjük. Sós vízben kifőtt csuszatészta illik hozzá leginkább, de adhatjuk galuskával is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá