Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tepsiben sült hal recept

Tepsiben sült hal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet halfilé
    • őrölt feketebors
    • fűszerkeverék (hal)
    • tartármártás
    • zsemlemorzsa
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • vaj

    Elkészítése:

    A halfilét vízzel leöblítjük, majd szárazra töröljük. Megízesítjük sóval, őrölt fekete borssal és fűszerkeverékkel.

    A tartármártással kikenünk egy kisebb tepsit, majd az ízesített filéket rátesszük. A tojásokat felverjük, és ráöntjük a halszeletekre. Zsemlemorzsával bőven megszórjuk, és vajforgácsokat teszünk a tetejére.

    Forró sütőben készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá