Színes harcsaszelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- egy nagy szelet harcsafilé
- két marék spenót
- 5-6 szelet aszalt paradicsom (olívaolajban tárolt)
- 6 db mozzarella golyó
- 2 evőkanál reszelt parmezán
- 1 evőkanál olívaolaj
- só,bors
- egy gerezd fokhagyma
- fél citrom
Elkészítése:
Megmossuk a halat, néhány csepp citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
Bekapcsoljuk a sütőt.
Egy serpenyőbe rakjuk a spenótot, rányomunk egy gerezd fokhagymát sózzuk, borsozzuk és egy kicsit megfonnyasztjuk, majd ráhalmozzuk a hal tetejére.
A spenótra tesszük a szárított paradicsomot, rátesszük a mozzarellát, a sajtot. Forró sütőbe toljuk és addig sütjük ameddig a sajt ráolvad.
Forrón tálaljuk.
Tipp:
Nagyon jól kombinálható a harcsa a spenóttal. Finom, egészséges tavaszi étel. Köretként kínálható mellé rizs. Előnye, hogy nagyon gyorsan elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »