Színes harcsaszelet recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- egy nagy szelet harcsafilé
- két marék spenót
- 5-6 szelet aszalt paradicsom (olívaolajban tárolt)
- 6 db mozzarella golyó
- 2 evőkanál reszelt parmezán
- 1 evőkanál olívaolaj
- só,bors
- egy gerezd fokhagyma
- fél citrom
Elkészítése:
Megmossuk a halat, néhány csepp citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
Bekapcsoljuk a sütőt.
Egy serpenyőbe rakjuk a spenótot, rányomunk egy gerezd fokhagymát sózzuk, borsozzuk és egy kicsit megfonnyasztjuk, majd ráhalmozzuk a hal tetejére.
A spenótra tesszük a szárított paradicsomot, rátesszük a mozzarellát, a sajtot. Forró sütőbe toljuk és addig sütjük ameddig a sajt ráolvad.
Forrón tálaljuk.
Tipp:
Nagyon jól kombinálható a harcsa a spenóttal. Finom, egészséges tavaszi étel. Köretként kínálható mellé rizs. Előnye, hogy nagyon gyorsan elkészíthető.
Forrás: https://blog.keva.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.