Színes harcsaszelet

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • egy nagy szelet harcsafilé
  • két marék spenót
  • 5-6 szelet aszalt paradicsom (olívaolajban tárolt)
  • 6 db mozzarella golyó
  • 2 evőkanál reszelt parmezán
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • só,bors
  • egy gerezd fokhagyma
  • fél citrom

Elkészítése:

Megmossuk a halat, néhány csepp citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.

Bekapcsoljuk a sütőt.

Egy serpenyőbe rakjuk a spenótot, rányomunk egy gerezd fokhagymát sózzuk, borsozzuk és egy kicsit megfonnyasztjuk, majd ráhalmozzuk a hal tetejére.

A spenótra tesszük a szárított paradicsomot, rátesszük a mozzarellát, a sajtot. Forró sütőbe toljuk és addig sütjük ameddig a sajt ráolvad.

Forrón tálaljuk.

Tipp:

Nagyon jól kombinálható a harcsa a spenóttal. Finom, egészséges tavaszi étel. Köretként kínálható mellé rizs. Előnye, hogy nagyon gyorsan elkészíthető.