Szezámmagos halszeletek recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Hal:
- 1 kg halfilé
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- liszt
- zsemlemorzsa szezámmaggal elkeverve
- olaj
Krumplipüré:
- 1 kg krumpli
- víz
- só
- margarin
Barack:
- 1 cs aszalt barack
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A halat besózzuk,bepanírozzuk és olajban kisütjük. Az aszalt barackot bepanírozzuk és szintén olajban kisütjük. A krumplit meghámozzuk, megmossuk,kockára vágjuk. Sós vízben megfőzzük, ha puha a vizet leöntjük róla és összetörjük krumplinyomóval.Tejjel és margarinnal jól kikeverjük. A halat a barackkal és a pürével tálaljuk.
Sztori: Nagyon finom,ínyenc, kiadós étel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.