Sült pisztráng recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg pisztráng
- 10 dkg vaj
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál petrezselyemgyökér
- 2 dl tejföl
- só
Elkészítés:
A pisztrángot alaposan ledörzsöljük, és sóban fél óráig állni hagyjuk, ezután a tűzálló tálon hasra fektetjük, a vaj felét a tetejére kenjük, a vékony karikákra vágott zöldséget köré szórjuk, a tejföllel leöntjük, és a maradék vajjal meghintjük. A sütőben megsütjük, és burgonyapürével körítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.