Sült keszeg recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók 2 főre:
- 4 db keszeg
- piros arany
- só,bors
- liszt
Elkészítése:
Előző este a halakat sűrűn beirdaljuk és besózzuk durva szemű sóval. Másnap alaposan átmossuk, hogy ne legyen olyan sós. Papírtörlővel megtörölgetjük, hogy száraz legyen. Bekenjük piros arannyal sózzuk és borsozzuk, majd megforgatjuk a lisztben. Bő olajban kisütjük, majd papírtörlőre teszünk és a felesleges olajat leitatjuk róla.
Én krumplikrokettot sütöttem hozzá amit a boltban lehet kapni. Csak olajban kell kisütni nagyon egyszerű és finom. Arra figyeljünk, hogy külön süssük hogy ne vegye át a hal ízét, de bármilyen körettel vagy salátával nagyon finom. :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.