Sajtos ficánka zöldségágyon recept

Hozzávalók:
- egy csomag tengeri halfilé ( kb fél kg, de lehet több ), a tonhalat nem javaslom
- egy kg vegyes zöldség keverék ( a mexikóit ajánlom )
- 30 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint adagolt delikát, vagy egyéb ételízesítő
Elkészítése:
Fogtam a csomag halfilét, megszórtam egy kevés delikáttal és megpároltam. A zöldséggel ugyanígy jártam el, de a fűszert kihagyom. Ehhez párolót használtam.
A sütőt előmelegítettem 180 fokra.
Miután elkészült a hal és a zöldség, egy közepes méretű tepsibe borítottam a zöldséget. Erre került a hal, és én még raktam rá némi zöldséget. Végül rákerült a reszelt sajt.
Megvártam hogy ráolvadjon a sajt, és miután egy kis színt kapott, kivettem. Nagyon egészséges étel, és hamar elkészül.
Jó étvágyat! :)
Tipp:
A tepsi alját picit ki lehet vajazni, vagy pedig lehet készíteni egy egyszerű zöldséges tejszínes szószt, és azt önteni a halra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »