Sajtos ficánka zöldségágyon recept

Hozzávalók:
- egy csomag tengeri halfilé ( kb fél kg, de lehet több ), a tonhalat nem javaslom
- egy kg vegyes zöldség keverék ( a mexikóit ajánlom )
- 30 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint adagolt delikát, vagy egyéb ételízesítő
Elkészítése:
Fogtam a csomag halfilét, megszórtam egy kevés delikáttal és megpároltam. A zöldséggel ugyanígy jártam el, de a fűszert kihagyom. Ehhez párolót használtam.
A sütőt előmelegítettem 180 fokra.
Miután elkészült a hal és a zöldség, egy közepes méretű tepsibe borítottam a zöldséget. Erre került a hal, és én még raktam rá némi zöldséget. Végül rákerült a reszelt sajt.
Megvártam hogy ráolvadjon a sajt, és miután egy kis színt kapott, kivettem. Nagyon egészséges étel, és hamar elkészül.
Jó étvágyat! :)
Tipp:
A tepsi alját picit ki lehet vajazni, vagy pedig lehet készíteni egy egyszerű zöldséges tejszínes szószt, és azt önteni a halra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »