Sajtos ficánka zöldségágyon recept

Hozzávalók:
- egy csomag tengeri halfilé ( kb fél kg, de lehet több ), a tonhalat nem javaslom
- egy kg vegyes zöldség keverék ( a mexikóit ajánlom )
- 30 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint adagolt delikát, vagy egyéb ételízesítő
Elkészítése:
Fogtam a csomag halfilét, megszórtam egy kevés delikáttal és megpároltam. A zöldséggel ugyanígy jártam el, de a fűszert kihagyom. Ehhez párolót használtam.
A sütőt előmelegítettem 180 fokra.
Miután elkészült a hal és a zöldség, egy közepes méretű tepsibe borítottam a zöldséget. Erre került a hal, és én még raktam rá némi zöldséget. Végül rákerült a reszelt sajt.
Megvártam hogy ráolvadjon a sajt, és miután egy kis színt kapott, kivettem. Nagyon egészséges étel, és hamar elkészül.
Jó étvágyat! :)
Tipp:
A tepsi alját picit ki lehet vajazni, vagy pedig lehet készíteni egy egyszerű zöldséges tejszínes szószt, és azt önteni a halra.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »