Rántott tengeri halfilé rukkola salátával recept
Hozzávalók:
- 1 kg panírozott tengeri hal (fagyasztott)
- 1 csomag rukkola
- 3 sárgarépa
- 1/4 fej káposzta
- 1 ek méz
- 3 ek balzsamecet
- 3 ek olívaolaj
- sütéshez olaj
Elkészítése:
A halat fagyosan forró olajban kisütjük, majd papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
A sárgarépát apró lyukú, a káposztát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük és összekeverjük a rukkolával.
Az egészet megcsepegtetjük mézzel, balzsamecettel és olívaolajjal, majd jól összeforgatjuk. Fogyasztásig hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

