Rántott tengeri halfilé rukkola salátával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rántott tengeri halfilé rukkola salátával

Hozzávalók:

  • 1 kg panírozott tengeri hal (fagyasztott)
  • 1 csomag rukkola
  • 3 sárgarépa
  • 1/4 fej káposzta
  • 1 ek méz
  • 3 ek balzsamecet
  • 3 ek olívaolaj
  • sütéshez olaj

Elkészítése:

A halat fagyosan forró olajban kisütjük, majd papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.

A sárgarépát apró lyukú, a káposztát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük és összekeverjük a rukkolával.

Az egészet megcsepegtetjük mézzel, balzsamecettel és olívaolajjal, majd jól összeforgatjuk. Fogyasztásig hűtőbe tesszük.