Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott tengeri hal tartármártással recept

Rántott tengeri hal tartármártással
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg panírozott tengeri hal, fagyasztott
    • 2 dl (házi) majonéz
    • 2 dl tejföl
    • 1 dl száraz fehér bor
    • 1 ek mustár
    • 1 ek porcukor
    • 1 tk Worcester szósz (elhagyható)
    • 0,5 citrom leve
    • 1 kk őrölt fehér bors

    Elkészítése:

    A majonézt a tejföllel elkeverjük. Hozzáadjuk a bort, a mustárt, a worcester szószt, a citromlevet, a fehér borsot, a sót és a porcukrot. Alaposan elkeverjük, megkóstoljuk, és ha szükséges még ízesítjük cukorral, borssal, mustárral vagy citromlével.

    A halat fagyosan, bő, forró olajban ropogósra sütjük, papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni, majd a majonézzel és ízlés szerinti körettel (pl. párolt rizs) kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá