Rántott halfilé fokhagymás brokkolival és kelbimbóval recept

Hozzávalók:
- 1 kg panírozott tengeri hal (fagyasztott)
- 50 dkg brokkoli (friss, vagy fagyasztott)
- 50 dkg kelbimbó (friss, vagy fagyasztott)
- 4 gerezd fokhagyma
- 2-3 ek olívaolaj, vagy vaj
- só
Elkészítése:
A halat kiolvasztás nélkül forró olajban arany színűre sütjük.
A brokkolit rózsáira szedjük, a kelbimbót megtisztítjuk. (Ha fagyasztott zöldségekkel dolgozunk, akkor felolvasztás nélkül használjuk.)
Egy serpenyőben olajat (vagy vajat) hevítünk, rádobjuk a zöldségeket, átforgatjuk. Zúzott fokhagymával, pici sóval ízesítjük. Kevés vizet öntünk alá, és lefedve puhára pároljuk.
A párolt zöldségekkel kínáljuk a halat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »