Rántott halfilé fokhagymás brokkolival és kelbimbóval recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg panírozott tengeri hal (fagyasztott)
- 50 dkg brokkoli (friss, vagy fagyasztott)
- 50 dkg kelbimbó (friss, vagy fagyasztott)
- 4 gerezd fokhagyma
- 2-3 ek olívaolaj, vagy vaj
- só
Elkészítése:
A halat kiolvasztás nélkül forró olajban arany színűre sütjük.
A brokkolit rózsáira szedjük, a kelbimbót megtisztítjuk. (Ha fagyasztott zöldségekkel dolgozunk, akkor felolvasztás nélkül használjuk.)
Egy serpenyőben olajat (vagy vajat) hevítünk, rádobjuk a zöldségeket, átforgatjuk. Zúzott fokhagymával, pici sóval ízesítjük. Kevés vizet öntünk alá, és lefedve puhára pároljuk.
A párolt zöldségekkel kínáljuk a halat.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.