Ponty vörösborban recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 12 szelet ponty
- 12 gombafej
- 2 dl. vörösbor
- 2 szál zöldhagyma
- babérlevél
- só, bors
- 2 dl. barnamártás
Elkészítése: A lesózott pontyszeleteket laposedénybe rakjuk, körberakjuk a gombafejekkel,ráöntjük a vörösbort. Az összevágott hagymát rászórjuk,borsozzuk, beletesszük a babérlevelet, és közepes tűzön megfőzzük. Lapáttal kiszedjük a halat a gombát. A főzőlevet felforraljuk, beleöntjük a barnamártást, újra forraljuk, és a tálba lévő halszeletekre öntjük.
[ad#Hirdetés – Cikkben]
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.