Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ponty vörösborban recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 12 szelet ponty
    • 12 gombafej
    • 2 dl. vörösbor
    • 2 szál zöldhagyma
    • babérlevél
    • só, bors
    • 2 dl. barnamártás

    Elkészítése: A lesózott pontyszeleteket laposedénybe rakjuk, körberakjuk a gombafejekkel,ráöntjük a vörösbort. Az összevágott hagymát rászórjuk,borsozzuk, beletesszük a babérlevelet, és közepes tűzön megfőzzük. Lapáttal kiszedjük a halat a gombát. A főzőlevet felforraljuk, beleöntjük a barnamártást, újra forraljuk, és a tálba lévő halszeletekre öntjük.
    [ad#Hirdetés – Cikkben]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá